Σύλλογος Φίλων Γ. Νοσοκομείου Σπάρτης: Ενημερωτική εκδήλωση και συνέλευση τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου

24/01/2019

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας προμήθειας και δωρεάς νέας συσκευής λιθοτριψίας στο Νοσοκομείο Σπάρτης, ο Σύλλογος Φίλων Γ. Νοσοκομείου Σπάρτης σε συνεργασία με την Ουρολογική Κλινική Γ. Νοσοκομείου Σπάρτης διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Λιθίαση ουροποιητικού - Διάγνωση & Θεραπεία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης). Όπως αναφέρει ο σύλλογος, θα προηγηθεί αναφορά στους δωρητές και θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των ιατρών κ.κ. Ορέστη Πορφύρη, Επιμελητή Α Ουρολογίας, Προϊσταμένου Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν. Σπάρτης και Κωνσταντίνου Στασινόπουλου, Επικουρικού Επιμελητή Ουρολογίας Γ.Ν. Σπάρτης.

Την ίδια ημέρα, 28/1 και ώρα 7 μ.μ., στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί, εξ αναβολής, η τακτική γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου.

Μεταξύ των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης περιλαμβάνονται ο απολογισμός πεπραγμένων και ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2018, η τροποποίηση διατάξεων του καταστατικού και η διενέργεια αρχαιρεσιών για τα όργανα διοίκησης του συλλόγου.