Ο Δήμος Σπάρτης μας ακούει, για δε μας ακούει;

14/03/2019

Ο Δήμος Σπάρτης προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πολίτες του, έχει δημιουργήσει έναν πενταψήφιο αριθμό το 15460 με σύνθημα «Ο Δήμος σας ακούει».

Η καταγγελία μιας κατοίκου της Σπάρτης όμως αναφέρει ότι ο Δήμος Σπάρτης όχι μόνο ΔΕΝ ακούει, αλλά κλείνει και τα τηλέφωνα για να μην ακούει!!!


Διαβάστε την επιστολή που μας έστειλε η κυρία Καμίτση Παναγιώτα:

«Κε Δήμαρχε,

Από τις 29 Αυγούστου του 2018, είχα υποβάλει Αίτηση Επισκευής του ρείθρου και του Επικίνδυνου Πεζοδρομίου μας, το οποίο ως οφείλαμε αρχικά είχαμε φτιάξει με λευκό τσιμέντο, αλλά έχει καταστραφεί από Δημόσια Έργα.

Λόγω κακής επισκευής του μετά τα δημόσια έργα, έχει δημιουργηθεί κενό, ώστε η επιφάνεια του να καταρρέει, δημιουργώντας τρύπες και λάσπες, επηρεάζοντας δομικά το κτίριο μας με κίνδυνο να καταρρεύσει τοίχος και όλη η είσοδος.

Επιπροσθέτως, έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα και στην οικογένεια μου και σε ηλικιωμένους αλλά και σε μητέρες με μωρά και καρότσια, όπως πτώσεις στραμπουλήγματα ακόμα και ραγίσματα οστών.

Ο δρόμος είναι κεντρικός, πολυσύχναστος, προς ΔΕΥΑΣ,  Ιατρικό, ΚΑΠΗ, ΟΑΕΕ, Λαϊκή Αγορά,  Sparta Inn, ΑΒ Βασιλόπουλο, ΕΦΚΑ.

Την κατάσταση επιθεώρησαν οι αρμόδιοι από τις Τεχνικές Υπηρεσίες κ. Αργυρόπουλος και προ μηνός ο κ. Μαντζουράνης και συμφώνησαν για την αναγκαιότητα επισκευής από τον Αύγουστο του 2018.

Επικοινωνούσα επανειλημμένα τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο κ. Αργυρόπουλο, ο οποίος όμως δεν προγραμμάτιζε την επισκευή, λόγω άλλων προτεραιοτήτων, αλλά με διαβεβαίωνε ότι θα επισκευασθεί.

Αιτία αυτής της επιστολής είναι, ότι στην τελευταία μας άκαρπη επικοινωνία, μου έκλεινε επανειλημμένως το τηλέφωνο και έτσι αντελήφθην το μέγεθος της κοροϊδίας.

Σας επισημαίνω ότι τα σχόλια των διαβατών είναι ιδιαίτερα Επικριτικά για την παράταξη σας και για την απαράδεκτη κατάσταση δρόμων και πεζοδρομίων της Πόλης.

Θεωρώ δε επιεικώς  απαράδεκτη την απάντηση του κ. Αργυρόπουλου ότι δεν τον ενδιαφέρει να ξαναψηφιστεί, λησμονώντας ότι βρίσκεται σε αυτή την θέση  για να υπηρετεί τις ανάγκες του Δήμου, αμειβόμενος από τους δημότες!!!!!!.

Αποτείνομαι σε σας κ. Δήμαρχε και ζητώ
- την άμεση επισκευή του πεζοδρομίου και του ρείθρου μας,
- την αποκατάσταση όλων των δομικών βλαβών που έχει υποστεί η οικία μας, όπως σας εκθέτω παραπάνω.

Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου για κοινοποίηση της επιστολής ανωτέρω, καθώς και στα ΜΜΕ.

Ευχαριστώ,

Καμίτση Παναγιώτα»