Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Λάκωνα Θανάση Γιαννακόπουλου…

19/03/2019

Ψήφισμα από τον Δήμο Σπάρτης:

«Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του σπουδαίου Λάκωνα πατριώτη και μεγάλου δωρητή Θανάση  Γιαννακόπουλου».

Από το πρακτικό 11/19-03-2019 συνεδρίασης του Δημοτικού  Συμβουλίου Δήμου Σπάρτης:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, συνεδρίασε έκτακτα, μετά το άγγελμα του θανάτου του σπουδαίου Λάκωνα πατριώτη και μεγάλου δωρητή της Τοπικής Κοινότητας Σελλασίας Δ.Ε. Οινούντος του Δήμου Σπάρτης Θανάση Γιαννακόπουλου του Δημητρίου και προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία και για την αδιάλειπτη θερμή συμπαράσταση του προς την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, ως ακολούθως: 
            
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ομόφωνα

1. Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος.

2. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.

3. Να παραστεί ο Δήμαρχος και  αντιπροσωπεία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελετή της κηδείας του.

4. Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

5. Να επιδοθεί  το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος, να αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα του δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας. 


Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ:

Στο πάνθεον της αιωνιότητας πέρασε σήμερα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Με αίσθημα βαθιάς θλίψης η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και αποχαιρετά έναν μεγάλο Λάκωνα.

Αποχαιρετά τον «τυφώνα» του αθλητισμού με την ανεκτίμητη προσφορά.

Παράλληλα εκφράζει την τιμή και την ευγνωμοσύνη της στον συντοπίτη μας Ηγέτη του Αθλητισμού που σε δύσκολες εποχές έβαλε τη δική του σφραγίδα στο χώρο, με αγάπη, σεμνότητα, δυναμισμό, πάθος και όραμα.

Ελαφρύ το χώμα που θα Σε σκεπάσει…


Ανακοίνωση από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσής μας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήρια της στους οικείους και στους συγγενείς του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου (πρ. Αντιπροέδρου Ε.Π.Ο. ) και αποφάσισε να τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή στη μνήμη του, στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 23/03/2019 και 24/03/2019.


Ανακοίνωση της Α.Ε. Σπάρτη BC για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Σπάρτης BC εκφράζει την ανείπωτη θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήρια της για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.