Εύσημα από την Υφυπουργό του ΥΠΑΑΤ στον Λάκωνα Πρόεδρο του ΕΦΕΤ Χρόνη Πολυχρονίου

09/04/2019

Επίσκεψη στα γραφεία του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) πραγματοποίησε την Τρίτη 9 Απριλίου η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η κα Τελιγιορίδου, συναντήθηκε με τον Λάκωνα Πρόεδρο του ΕΦΕΤ Πολυχρόνη Πολυχρονίου και τον Αντιπρόεδρο Διονύση Βλάχο και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Οργανισμού και τους ελέγχους στα τρόφιμα ενόψει της πασχαλινής περιόδου. Η Υφυπουργός τους συνεχάρη για τις μέχρι τώρα ενέργειες τους και ζήτησε την εντατικοποίηση των ελέγχων ενόψει της Πασχαλινής περιόδου. 

Σε δήλωση της η κα Τελιγιορίδου τόνισε: «Ο ΕΦΕΤ με συνέπεια και ευθύνη ανταποκρίνεται στην προστασία των καταναλωτών όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. Οι έλεγχοι που γίνονται εξασφαλίζουν τη δημόσια υγεία και αποτρέπουν τα φαινόμενα εξαπάτησης του καταναλωτικού κοινού. Ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ  εγγυάται το υψηλό επίπεδο Ασφάλειας και Ποιότητας των τροφίμων και υποστηρίζει με εντατική προσπάθεια την συνεχή προστασία των καταναλωτών.»