«Σάρωσαν» οι ομάδες σκοποβολής του «Λεωνίδα» στους πανελλήνιους αγώνες αεροβόλων όπλων!

18/04/2019

Το Σάββατο 13 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες αεροβόλων όπλων στις κατηγορίες Παίδων Α & Β, τους οποίους διοργάνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα στην Αθήνα.

Τα παιδιά του Σκοπευτικού Ομίλου Λακεδαιμονίων «Λεωνίδας», για μια ακόμη φορά έδωσαν το βροντερό τους «παρών» σε όλες τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του «Λεωνίδα», οι επιτυχίες των αθλητών του έχουν ως εξής:
 
Κατηγορία Παίδων Β - αγόρια ηλικίας 11 - 15 ετών
1ος Μπαιρακτάρης Γεώργιος με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο
3ος Λιναρδάκης Παναγιώτης με χάλκινο μετάλλιο
1η Ομαδική νίκη στην κατηγορία, με κύπελλο και χρυσά μετάλλια με τους Μπαιρακτάρη Γεώργιο, Λιναρδάκη Παναγιώτη και Κοντοέ Ευθύμιο.

Κατηγορία Παίδων Β - κορίτσια ηλικίας 11 - 15 ετών
1η Ομαδική νίκη στην κατηγορία, με κύπελλο και χρυσά μετάλλια με τις Κοντοέ Μαργαρίτα, Λιναρδάκη Αγγελική και Αρχάκου Βασιλική

Κατηγορία Παίδων Α - κορίτσια ηλικίας 8 - 11 ετών
1η Αναγνωστοπούλου Μαρία Ανθή με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο
1η Ομαδική νίκη στην κατηγορία, με κύπελλο και χρυσά μετάλλια με τις Αναγνωστοπούλου Μαρία Ανθή, Καρβουνιάρη Ηλιάνα και Κρομμύδα Αναστασία

Κατηγορία Παίδων Α - αγόρια ηλικίας 8 - 11 ετών
2η Ομαδική νίκη στην κατηγορία, ασημένια μετάλλια με τους Μανιάτη Νικόλαο, Νικολόπουλο Γρηγόριο και Λεβιδιώτη Νικόλαο

«Θέλουμε και δημοσίως να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές μας για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να πετύχουν αυτές τις νίκες και να τους ευχηθούμε και εις ανώτερα και στη σκοποβολή και στα μαθήματά τους αλλά και γενικά στην ζωή τους. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους γονείς οι οποίοι μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και αφιερώνουν ώρες μαζί τους για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους», σημειώνει ο Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων Λεωνίδας.