Οικονομικοί & Εμπορικοί Ακόλουθοι από 18 χώρες θα ξεναγηθούν στη Λακωνία!

08/05/2019

Το Επιμελητήριο Λακωνίας και ο Οργανισμός Enterprise Greece συνδιοργανώνουν, στο πλαίσιο των δράσεών τους για στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, επίσκεψη στη Λακωνία Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών στην Ελλάδα. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί 9-11 Μαΐου 2019.

Οι χώρες που τελικά συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι 18:
Αργεντινή, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κύπρος, Φιλανδία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ινδονησία, Λετονία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Ολλανδία, Πακιστάν,  Σλοβακία, Νότια Αφρική, Ουζμπεκιστάν, Ινδία με σύνολο Ακολούθων που συμμετέχουν 21.

Στο πλαίσιο της αποστολής οι Ακόλουθοι:
• θα επισκεφτούν 8 λακωνικές επιχειρήσεις
• θα γευτούν τα λακωνικά προϊόντα σε εκδήλωση γευσιγνωσίας στην οποία θα συμμετάσχουν 15 επιχειρήσεις (Μυστράς 9/5/2019)
• θα συμμετάσχουν σε 197 κατ΄ ιδίαν συναντήσεις με 19 επιχειρήσεις του νομού (Β2Β) (Γύθειο 9/5/2019)
• θα ξεναγηθούν στη Μονεμβάσια και στον Μυστρά (10 και 11/5 αντίστοιχα)
• θα συμμετάσχουν σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Κινστέρνα στις 10/05/2019 όπου θα παρουσιαστεί το επενδυτικό και εξαγωγικό προφίλ του νομού μας

Ταυτόχρονα, έχει διοργανωθεί:
α) παράλληλη συνεδρία όπου ο κ. Παπαπαναγιώτου Κώστας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων θα δεχτεί επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες ασφάλισης που προσφέρει ο Οργανισμός (καλύψεις εξαγωγών) (Πάνθεον, Γύθειο 9/5/2019) και
β) εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον κ. Παπαστεργιόπουλο Γιώργο, Διευθυντή Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Enterprise Greece, με θέμα "Τα σωστά βήματα για επιτυχημενες εξαγωγές" (αίθουσα του Επιμελητηρίου, Γύθειο, 9/5/2019)

Στις εκδηλώσεις έχουν προσκληθεί και αρχές του τόπου.

Δείτε το πρόγραμμα της διοργάνωσης ΕΔΩ


Επιμελητήριο Λακωνίας