Έρχεται το 4ο Evrotathlon!

05/07/2019

Το «4ο EVROTATHLON» διεξάγεται την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 στην παραλία «Κυανή Ακτή», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Έλους του Δήμου Ευρώτα.

Η υλοποίηση της διοργάνωσης ανήκει στον Α.Π.Σ. «Καλλισθένης» με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ευρώτα, το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ευρώτα «Νικηφόρος Βρεττάκος» και την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Η συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες, οι οποίοι περιλαμβάνουν κολύμβηση, τρέξιμο και ποδηλασία, αναμένεται μεγάλη και φέτος, ενώ η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη.

Ο Δήμος Ευρώτα χαιρετίζει με ιδιαίτερη χαρά το 4ο Evrotathlon, καθώς πρόκειται για ένα καθιερωμένο, πλέον, αθλητικό γεγονός με σημαντική απήχηση στην τοπική κοινωνία. Η εδραίωση του Evrotathlon, η υλοποίησή του σε ετήσια βάση, καθώς κι η μεγάλη προσέλκυση αθλητών αποτελούν το επισφράγισμα επίμονων προσπαθειών και συστηματικής δουλειάς από όλους τους συνεργαζόμενους φορείς.

Τέλος, ο Δήμος Ευρώτα εύχεται να κυλήσουν όλα ομαλά κι η διοργάνωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Αναλυτικές πληροφορίες για την προκήρυξη του αγώνα και τις εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ευρώτα https://www.evrotas.gov.gr/events/evrotathon-2019/ και στο τηλέφωνο: 6989783350 (υπεύθυνη διοργάνωσης Φιφλή Δώρα).

Δήμος Ευρώτα