Ποιοι θα μιλήσουν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στο γεωπολιτικό συμπόσιο του Δήμου Σπάρτης

06/02/2020

Τους ομιλητές που θα συμμετέχουν στο γεωπολιτικό συμπόσιο με θέμα «Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και οι επιλογές της Ελλάδας» ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο διαδίκτυο, ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας.

Οι ομιλητές, σύμφωνα με τον κ. Δούκα, θα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος (πρ. Υπουργός Εξωτερικών, πρ. Υπουργός Άμυνας, πρ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ), ο Κώστας Γκιουλέκας (Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας & Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων), ο Θανάσης Δαβάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής των Ελλήνων), ο Σταύρος Λυγερός (Πολιτικός Σχολιαστής), ο Απόστολος Πιερρής (Φιλόσοφος & Ερευνητής) καθώς και ο Πρέσβης του Ισραήλ.

Υπενθυμίζεται, ότι η εν λόγω εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Σπάρτης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 2.500 Χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Mystras Grand Palace Resort», την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις 18:15.

Η ανάρτηση του κ. Δούκα:

«Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων για τα 2500 Χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών - που και αυτή αφορούσε τον Ανατολικό Επεκτατισμό σε Ελλάδα και Ευρώπη,....

....την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου @6:15 μμ.- 9:00 μμ.... ο Δήμος Σπάρτης διοργανώνει στο Mystras Grand Palace Resort, ένα ιδιαίτερα επίκαιρο Συμπόσιο, με θέμα, .... «Οι Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, οι Ελληνο - Τουρκικές Σχέσεις και οι Επιλογές της Ελλάδας»!

Ομιλητές

1. Ευάγγελος Βενιζέλος, πρ. Υπουργός Εξωτερικών, πρ. Υπουργός Άμυνας, πρ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

2. Κώστας Γκιουλέκας = Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας & Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων

3. Θανάσης Δαβάκης = Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής των Ελλήνων

4. Σταύρος Λυγερός = Πολιτικός Σχολιαστής

5. Απόστολος Πιερρής = Φιλόσοφος & Ερευνητής

6. Ο Πρέσβης του Ισραήλ

Είσοδος Ελεύθερη